2/E Sınıfı Duygularımız

Çocuğunuzun sosyal ve duygusal gelişimi için duygularını adlandırması ve ifade etmesi son derece önemlidir. Bu gelişim alanlarını desteklemek için en önemli etkinliklerden biri de duygularını ifade etmedir.Duygularımız bizi insan yapan en önemli unsurdur. Yaşadığımız çeşitli olaylar sonucu hissettiğimiz duygular yüz ifademize de farklı yansır. Bir çocuğun duyguları öğrenmesi ve farklı duyguları hissetmesi empati geliştirmesi için gereklidir.

Yüz yüze eğitimin başladığı bu günlerde 2/E Sınıf öğretmenimiz Yalçın Çakar ve öğrencileri duygularımız nelerdir ve nasıl ortaya çıkar etkinliğini yapmışlardır. Çocuklara duygularını tanımlamalarını öğretildiğinde, onlara nasıl hissettiklerini açıklamaya yardımcı olan bir taslak çizmis oluruz, bu da onların duyguları sosyal olarak uygun bir şekilde anlamasını, ifade etmesini kolaylaştırır.

Yayın: 06.09.2021 - Güncelleme: 06.09.2021 22:38 - Görüntülenme: 3180