MEDİCAL PARK ELAZIĞ HASTANESİ ÖĞRENCİLERİMİZİ SEVİNDİRDİ

Medical Park Elazığ Hastanesi´nden bir grup temsilci,  sosyal sorumluluk projelerinden birini gerçekleştirmek üzere okulumuzu ziyaret ettiler. İl Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet BAĞLITAŞ´ ın da bulunduğu programda Okul Müdürü Yusuf CAN okul hakkında bilgiler verdi. Medical Park Elazığ Hastanesi Acil Servis Hekimi Nurcihan AYTAŞ bir açıklama yaparak projeleri kapsamında Mehmet Zeki İlkoku´ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulunmak üzere burada bulunduklarını ifade etti. İl Milli Eğitim Müdürümüz ve Okul Müdürümüz de bu açıklamalardan sonra, geleceğimiz olan çocukları önemsediklerini ve bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.

Gösterdikleri bu anlamlı yardımlaşma ve dayanışmalarından dolayı Medical Park Elazığ Hastanesi Acil Servis Hemşireleri ve Medical Park Elazığ Hastanesi Doktorlarına, öğrencilerimiz ve çalışanlarımız adına teşekkür ederiz..

Yayın: 21.12.2016 - Güncelleme: 19.01.2023 16:03 - Görüntülenme: 1626