Orhan BULUT - Okul Müdürü

1989 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldum. Aynı yıl göreve başladım. Ordu ve Malatya´da öğretmen ve idareci olarak görev yaptım. 1995 yılında Elazığ Kovancılar ilçesinde çeşitli okullarda idarecilik yaptım. 2003 yılında Kovancılar ilçesinde yeni açılan Şehit Tabip Teğmen Yüksel Demir İlköğretim okuluna kurucu müdür olarak atandım. Daha sonra aynı okula asil müdür olarak atamam yapıldı. 2010 yılı Ağustos ayına kadar aynı okulda görev yaptım. Daha sonra Rotasyon kapsamında Akçakiraz İlköğretim Okuluna atandım. 2019 yılı Temmuz ayında Mehmet Zeki İlkokuluna atamam yapıldı. Halen aynı görevi sürdürmekte olup merkezi ve mahalli çeşitli seminerlere katıldım, hazırlayıcı ve temel eğitimlerde eğitim görevlisi olarak çeşitli programlara katıldım.