Mehmet Zeki İlkokulu

Olgunlar Mahallesi Nisa Sokak No.2 Merkez/ELAZIĞ
Vizyon
Her yeni düşünce bir uygarlığın; her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiye’nin müjdecisidir. Geleceğin Türkiyesi’ni güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak, bilimin ışığında yürümek için elele vermek. Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yetişmek üzere orta öğrenime öğrenci yetiştirmek için varız.
Misyon
Biz,Mehmet Zeki İlköğretim Okulu Çalışanları olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuzda bir atılım , bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak,İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
Ders Başlngıcı: 07:30 Ders Bitişi : 17:20
Kalorifer / Doğalgaz
Olgunlar Mahallesi Çevreyolu Dörtyol Kavşağı Altı
Dörtyol Kavşağı Altı, Sarahatun Toplum sağlığı Merkezi Binası Doğusu
İl merkezine 1 km. uzaklıktadır.