OKULUMUZUN TARİHÇESİ

İlk olarak şu anda A blok olarak hizmet veren binamızın yapımına 1974 yılında başlanmıştır. Çevre nüfusunun artması nedeniyle şu anda B Blok olarak hizmet veren ek binanın alt katı 5 derslik olarak yapılmış daha sonra yine yetersiz kalınca 1978 yılında ek binanın üst katı yapılarak toplam 16 derslikli olan bugünkü halini almıştır. Okulumuz adını aslen Elazığ- Çulçapur Köyü doğumlu olan; Kamber Çavuş'un oğlu Mehmet Zeki'den almıştır. Mehmet Zeki 1925 yılı öncesi Bingöl ili Genç İlçesinde öğretmenlik görevini yerine getirirken isyancılar tarafından şehit edilmiştir.

Okulumuzda öğrenci sayısının fazla olması nedeniyle ikili eğitim yapılmaktadır. Okulumuzda toplam 14 derslik bulunmaktadır. Anasınıfı da bulunan okulumuz 669 öğrencisiyle eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Yayın: 14.12.2012 - Güncelleme: 02.02.2021 12:28 - Görüntülenme: 2810