Kaynaştırma raporu olan öğrencilerimize ait BEP Planlarını teslim etmeyen öğretmenlerimizin cuma günü mesai bitimine kadar rehberlik servisine teslim etmeleri gerekmektedir.

eğerli velilerimiz sabah ve öğlen devresinde özellikle son ders bitimine yakın bazı velilerin dersten öğrencisini almak istediği gözlemlenmiştir. Lütfen ders saati esnasında eğitimin aksamaması için sınıflara girmeyiniz. Lütfen zilin çalmasını bekleyiniz. Bu konuda tüm velilerimizden hassasiyet bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ara

Zorlu ve meşakkatli bir yılı geride bırakıyoruz. Hayallerimizin peşinden emin adımlarla her zamankinden daha emin koşacağız. Mehmet Zeki İlkokulu ailesi olarak, yeni yılda tüm sevdiklerinizle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlık dolu hikayeler eklemeniz dileğiyle..

Orhan BULUT

Değerli Velilerimiz;

Öğrenci giriş ve çıkışlarında 2 ve 4.sınıf öğrencilerimiz arka kapıyı, 1 ve 3.sınıf öğrencilerimiz ön kapıyı kullanacaktır.

Kas

01-07 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Farkındalık Etkinlikleri kapsamında 1.,2.,3.,4. sınıf öğretmenlerimiz canlı derslerinde '112 Acil Sağlık Sisteminin Önemini Vurgulamak ve 112 Acil Çağrı Hattının Gereksiz Aranmasının Önlenmesi ve Trafikte Ambulansın Geçiş Önceliğine Özen Gösterilmesi' konularında değerler eğitimine ağırlık vereceklerdir. Tüm öğretmenlerimizin bilgisine.

Değerli Öğretmenlerimiz;

Kas

Okulumuzdan diploma ya da mezuniyet belgesi alacak öğrenciler okulumuza dilekçe ile başvurmak durumundadır...

Kas

Okulumuz sınıf öğretmenleri kendi sınıflarındaki öğrencilerinin e okul  sistemindeki  veli iletişim bilgilerinin kontrol ederek, eksik bilgilerinin 30/11/2023 Perşembe günü  mseai bitimine kadar  tamamlanması gerekmektedir. Tüm öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bakanlığımızın ilkokul öğrencileri için hazırladığı "Ara Tatil Etkinlik Takvimim" kitapçığı erişime açıldı.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Ara Tatil 13-17 Kasım arasında olup, ders başı 20/11/2023 Pazartesi günü olacaktır. Tüm veli ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ekm

Herhangi bir nedenden dolayı ders saatleri içerisinde öğrencisini okuldan almak isteyen velilerimizin öğrencinin birinci dereceden akrabası olması (anne, baba, abi, kardeş)  gerekmektedir. Aksi durumda hiçbir koşulda velilerimize öğrenci teslim edilmeyecektir. Tüm velilerimizi çocuklarımızın güvenliği için hassas davranmaya davet ediyoruz.

Sayın Velilerimiz,

Telefon numarası değişen velilerimizin , yeni telefon numaralarını en kısa sürede e okul sistemine işlenmek üzere sınıf öğretmenine bildirmeleri rica olunur.

Değerli Velilerimiz;

Doğayı, ağaçları, çevreyi korumak ve ülke ekonomimize katkı sağlamak için Sıfır Atık Projesi kapsamında geri dönüşüm çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda atık kağıtları, pilleri ,plastikleri çöpe atmak anaokulumuzda yardımcı personelimize bırakabilirsiniz. Geri dönüşüm çalışmalarına duyarlılık gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz

Eyl

Okulda düzen ve disiplini sağlayan kurallar, öğrencilerin toplumsal kurallara ve insan haklarına saygılı bireyler olarak yetişmesinin ön koşuludur. Bu inançla tüm öğrencilerin bu kuralları benimsemesi ve uygulaması, velilerin de bu kuralların uygulanmasına destek olmaları beklenmektedir.

Eyl

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında sosyal kulüp öğretmenleri tarafından, aylık sosyal kulüp çalışma raporlarının her ayın son haftası içinde okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir. Bu konuda gecikmeye meydan vermeden işlemlerin zamanında yapılması için tüm sosyal kulübü olan öğretmenlerimize önemle duyurulur.