May

Okul idaremizin hazırlamış olduğu etkinlikle her yıl mayıs ayının 2. haftası olarak kabul edilen Anneler Günü okulumuzda kutlandı.

May

Anneler Günü, anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla bütün dünyada farklı zamanlarda kutlanan Anneler Günü, ülkemizde her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanmaktadır.

Anasınıflarımız ne yaparsak yapalım haklarını ödeyemeyeceğimiz annelerimiz için birbirinden farklı çalışmalar gerçekleştirdiler. Anasınıfı Öğretmenimiz Serpil Saydam bu özel günde velileri için bir tebrik kartları hazırlamıştır. Etkinlikle beraber tekrar tüm annelerin gününü kutluyoruz.

May

Her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü anneler günü olarak kutlanmaktadır.

Anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nazlı Şener rehberliğinde anneleri için anneler gününe özel kutlama kartları hazırladılar.

Hayat yolculuğumuzda en başından beri bizi besleyen, üzerimizden duayı hiç eksik etmeyen, bizim için her an endişelenen, bize rehberlik eden ve her arayışımızda bizi destekleyen elleri öpülesi tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

May

Başının üstü ayet, ayaklarının altı cennet olan tüm annelerimizin günü kutlu olsun. Sınıf Öğretmenimiz Merve Kızıldil'in öğrencileriyle birlikte velilerine hazırladığı Anneler Günü etkinliği....

May

Anneler Günü nedeniyle 2/F sınıfında düzenlenen etkinlikte Sınıf Öğretmenimiz Emine Geçim Bilgiç ve öğrencileri, annelerimize sürpriz bir program hazırladılar. Emeklerini hiçbir şartta ödeyemeyeceğimiz annelerimizin bu özel günü kutlu olsun.

May

Anneler çocuklarını büyüten, yemeyip yediren, giymeyip giydiren, çocuklarının iyiliği için her türlü fedakârlığı yapan eşsiz varlıklardır. Anneler, çocukları söz konusu olduğunda tüm tehlikeleri göze alabilen ve bizleri canları pahasına seven tek varlıktır. Bu sebeple anneler bir melek, eşsiz bir kıymettir.

Anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nazlı ŞENER rehberliğinde anneleri için anneler gününe özel çok güzel çalışmalar yaptılar. Öğrencilerimiz pankart ve görsel çalışmaları annelerine hediye ettiler.

May

Okulumuzda geleneksel hale getireceğimiz Uçurtma Şenliğimizin ilki Cip Mesire Alanında yüzlerce veli ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Şenlikte yüzlerce uçurtma gökyüzünü süslerken, yapılan yarışmalar ise nefesleri kesti.

May

Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen mendil kapmaca turnuvasına Sınıf Öğretmenimiz Hakan Yorulmaz koordinesinde katılım gösterdik. Öğrencilerimizin motorik, sportif özelliklerini geliştirmek, yeteneklerini ön plana çıkarmak ve Fair Play ruhunu öğrencilere kazandırmak amacıyla düzenlenen müsabakalar öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi.

May

1/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Meral Yaman koordinesinde "Geometrik Cisimler ve Şekiller" konusunu, modeller oluşturarark öğrendiler. Oluşturdukları geometrik cisimlerin köşe, kenar ve yüzeylerini uygulamalı olarak gösterdiler. Öğrencilerimize geometrik şekilleri öğreterek hayal güçlerini geliştirmek amaçlanmıştır.

May

Anasınıfı B şubesi öğrencileri, öğretmenleri Nazlı Şener koordinatörlüğünde, el-göz koordinasyonu ve ince motor becerilerin gelişiminde önemli ''Taşıtlar Etkinliğini " başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Gruplama etkinliğiyle hava, deniz ve kara yolu taşıtlarını pekiştirdiler.

May

2.sınıf öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri ve Okul Müdürümüz Orhan Bulut eşliğinde Elazığ 8.Kolordu Komutanlığını ziyaret ettiler. Tümgeneral Tamer Atay başta olmak üzere tüm kolordu personeline ev sahipliğinden ötürü teşekkür ederiz.

May

Elazığ Belediyesi Başkanlığı tarafından yürütülen Gelecek Sensin Projesi kapsamında Elazığ Belediyesi, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu işbirliğiyle ilimiz geneli  Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası  yapılmıştır. Turnuvaya katılım gösteren öğrencilerimize ve destek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Nazlı Şener eşliğinde sanat etkinliği saatinde önce Pinokyo masalını dinlediler ve ardından boyama çalışması ile minik Pinokyoları tamamladılar.

Nis

2/F sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Emine Geçim Bilgiç koordinesinde Matematik dersinde "Paralarımız" konusuyla ilgili çeşitli etkinlikler yaparak paralarımızı tanıdılar. Sınıflarında kurdukları market standında anne ve babaları kılığına girerek  cüzdanlarında paraları, ellerinde ihtiyaç listeleriyle alışverişlerini yaptılar.

Nis

Anasınıfı B şubesi öğrencilerimiz, öğretmenleri Nazlı Şener eşliğinde Elazığ Bilim Merkezi'ni ziyaret ettiler. Geleneksel modelin dışında öğrenciyi yapılandırıcı öğrenme sürecinin içine aktif olarak dahil ederek özellikle fen ve teknolojiye ilgi duyan, bilgi, bilim ve teknolojiyi etkin olarak kullanabilen bireyler yetişmesini amaçlayan Bilim Merkezi'nde öğrencilerimiz birbirinden ilginç etkinliklerle karşılaştılar.