Ock

20 Ocak 2023 cuma günü karneler sabah grubunda saat 08:30'da, öğlen grubunda saat 09.30'da dağıtalacaktır. Tüm velilerimizin bilgisine.

Kas

5 Kasım tarihinden itibaren okulumuz bünyesinde velilerimize yönelik aile okulu programı açılacaktır.

Ekm

Kağıt üzerine çizilen belirli alanlara her bir oyuncu sıra kendine geldiği zaman X-O-X harflerinden birini yazmalıdır. Amacımız X-O-X haflerini yanyana ya da çarpraz bir şekilde yazmak ve 1 puan almaktır. Kağıt üzerindeki bölmeler ne zaman biter ve X-O-X harflerini yazacak yer kalmaz ise oyun bitmiş olur.

Rehber öğretmenimiz Murat Atilla tarafından planlanan oyun etkinliğimiz Kasım ayında oynanancaktır.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Murat Atilla tarafından organize edilen Zeka Oyunları Turnuvası Hedef5 Oyununda 2.sınıf finalistlerimiz belli oldu.

Ekm

Değerli öğretmenlerimiz nöbet görevlerimizin aksamaması ve güvenlik problemleri yaşanmaması için nöbet görevimize ders başlama saatinden en az 15 dk önce görev yerlerinizde bulunmanız gerekmektedir. Nöbet yerinizden ayrılırken de gerekli kontrolleri yaparak ayrılmanız rica olunur.

Ekm

Okulumuzda görev yapan rehber öğretmenlerimizin görev dağılımı şu şekilde yapılmıştır.
Buna göre;Murat Bey: 1 ve 2.sınıflar

Yeşim Hanım: 3.ve 4.sınıflardan sorumlu olacaktır.
Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Ekm

Sınıf düzeyli ders programlarının en son halinin, 14/10/2021 perşembe günü saat 12:30'a kadar okul iadresine teslim edilmesi gerekmektedir. Tüm öğretmenlerimize önemle duyurulur.

SABAHÇI GRUP: 07:30-  12:00

ÖĞLENCİ GRUP: 12:30- 17:00

Ekm

Eylül ayı öğrenci devamsızlıklarının e okul sisteminden kontrol edilmesi; varsa eksiklik ivedilikle tamamlanması önemle rica olunur.

Ekm

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz  belge almaya hak kazanmıştı.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan denetimde TSE onaylı "Okulum Temiz"  belgesini almaya hak kazanan okulumuz tekrar denetlenerek Okulum Temiz Belgesi 2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı için güncellendi.

"Okulum Temiz" belgelendirme sürecinde, okulumuz personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Beden Eğitimi dersinde sınıflarımızın uygulayacağı ders programı aşağıda gösterilmiştir.

Ekm

Okul müdürümüzün sınıf ziyaretleri bu hafta da devam edecektir. Tüm öğretmenlerimizin dikkatine sunulur.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla, öğrencilerimizin e-okul sisteminin  sosyal etkinliler modülündeki girişlerin hepsinin tamamlanması gerekmektedir. Tüm öğrencilerin kulüp tanımlanması yapılması ve kulüplerin yapmış olduğu sosyal etkinliklerin sisteme girilmesinin 08/10/2021 cuma gününe kadar bitirilmesi gerekmektedir. Tüm sınıf rehber öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Ekm

Sosyal kulüp dağıtım listesi ilgili panoya asılmıştır. Görevli olunan kulüple ilgili evrakları 8 Ekim 2021 cuma  günü mesai bitimine kadar okul idaresine teslim edilmesi rica olunur.

Sevgili Velilerimiz

Yıl içinde yapılan olan çalışmalarla ilgili siz değerli velilerimizi 06 Eylül 2021 çarşamba günü saat 10.00'da okulumuz kütüphanesine davet ediyoruz.

Katılmanız okulumuzu bir adım daha ileriye taşıyacaktır. Katılımınızı önemsiyoruz.