Sevgili Öğretmenlerimiz,

Öğrencilerimizin okulda olup olmadıklarına dair yoklamaların sizler tarafından e-okul sistemine işlenmesi gerekmektedir. Sürekli devamsız öğrenciler konusunda okul idaresini bilgilendirmeniz gerekmektedir. Önemle duyurur, teşekkür ederiz.

Ekm

Mazaretlerinden dolayı okula devam edemeyen öğrencilerin raporları sistmeme işlendikten sonra Sınıf Öğretmeni tarafından muhafaza edilecektir.

Değerli öğretmenlerimiz;

E-okul sistemi içerisinde sınıf kitaplığı oluşturulduktan sonra her öğrencinin okumuş olduğu kitapların girildiğinin kontrol edilmesi gerekmekedir.

Eyl

Beden Eğitimi dersinde sınıflarımızın uygulayacağı ders programı aşağıda gösterilmiştir.

Eyl

Değerli öğretmenlerimiz e okul devamsızlık, sınav tarihler, notlar, sosyal etkinlikler gibi iş ve işlemlerin zamanında yapılması önemle rica olunur.

Eyl

Mazeretli olarak okula gelmeyen öğrencilerimiz için velilerin mutlaka sınıf öğretmenini ya da okul idaresini bilgilendirmesi gerekmektedir.

Eyl

Sevgili öğrencilerimiz;  israfını önlemek için;atık malzemeleri  okul bahçemizde ve koridorlarda  bulunan Geri Dönüşüm Kutusu'na atmanız önemle rica olunur.

Eyl

Öğrencilerimizin doğum günü kutlamalarının sınıflarda bireysel olarak yapılmaması gerekmektedir.Öğretmenlerimize duyurulur.

Eyl

Okul Proje Koordinatör Ekibinin eylül ayı toplantısı 21/09/2021 salı günü  saat 15:00'de Müdür Yardımcısı Sami URUK başkanlığında ingilizce sınıfında yapılacaktır.

Eyl

Sosyal Kulüplere Öğrenci Seçimi 16 Eylül 2021 perşembe günü 5.ders saatinde öğrencilerin kendi sınıfında ve sınıf öğretmenleri tarafından yapılacaktır.

Eyl

Kıymetli öğretmenler sınıf defterlerinizi her hafta cuma günü okul idaresine kontrol ettirmeyi ve imzalatmayı unutmayınız.

Eyl

Öğrencilerimizin e okul fotoğraflarının kontrol edilerek sınıf rehber öğretmenleri tarafından güncellenmesi önemle rica olunur.

Değerli Öğretmenlerimiz;

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte günlük devamsızlık  girişlerini unutmayınız lütfen.

Eyl

2021-2022 eğitim-öğretim yılında okutalacak ders kitapları okulumuzda dağıtılmaya başlandı. Kitapları almaya gelen velilerimizin mutlaka maskelerini takıp sosyal mesafe kuralına dikkat etmeleri gerekmektedir.

Eyl

Okul bahçesinin küçük olması sebebiyle, yaralanma ve çarpışma riskinin asgari düzeye indirilmesi için program haricinde hiçbir sınıf bahçeyi kullanmayacaktır.