Haz

İYEP Okul Komisyonu  15/06/2021 Çarşamba  günü saat 12:00'de zümre başkanlarının da katılımıyla yapılacaktır. Tüm üyelerin bilgisine..

Haz

Okulumuzun Haziran ayı web yayın komisyonu değerlendirme toplantısı 14/06/2021 pazartesi günü saat 12:00'de okulumuz kütüphanesinde yapılacaktır. Tüm komisyon üyelerine önemle duyurulur.

Haz

Okulumuz sınıf öğretmenlerinin, kendi sınıfları için sınıf risk haritasının çıkarılarak, 16/06/2021 çarşamba günü Rehberlik Servisimize ulaştırılması gerekmektedir. Tüm öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Haz

2020-2021 eğitim öğretim yılı sonu değerlendirmesinde 1.dönem notlarının geçerliğini kabul eden sınıflarımızın, II.dönem sisteme girdikleri yazılı tarihlerini silmeleri gerekmektedir.

Haz

Okulumuz Gelişim Yönetim Ekibi haziran ayı toplantısı 11/06/2021 cuma günü saat 13:00'da, okulumuzda öğretmen, veli ve öğrencilere uygulanacak anketleri düzenlenmesi için, okul müdürümüz Orhan BULUT başkanlığında, müdür odasında yapılacaktır.

Haz

Nöbet defterinde eksik olan imzaların en kısa sürede tamamlanması ve nöbet gününün sonunda defterinin doldurulması gerekmektedir. Tüm öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Haz

Öğrenciler gerektiğinde okuldaki tüm telefonları ilgili müdür yardımcıları izni dâhilinde kullanabilirler. Ancak yanlarında cep telefonu, fotoğraf makinesi, vb elektronik aletler getirdiklerinde, bunları son ders bitimine kadar güvenlik görevlisine teslim etmek zorundadırlar.

Haz

Değerli Öğretmenler E-Okul Sosyal Etkinlik modülüne etkinlik girişlerinin düzenli olarak girilmesi öğrencilerin sisteme işlenmesi hususunda gereken iş ve işlemlerin yapılması önemle rica olunur.

Haz

Web site sıralamasında Elazığ' da 1. liğini korumaya devam eden okul sitemiz Türkiye'de ise 51.512 okul arasında 6. sırada yer almaktadır. Hedefimiz sıralamadan ziyade sitemizin daima güncel tutulması ve öğrencilerimizin etkinliklerinin velilerimize ulaştırılmasıdır. Bu konuda tüm öğretmenlerimizin desteğini bekliyor, etkinlikerinizi okul idaresine iletmenizi talep ediyoruz. Önemle duyurur iyi çalışmalar dileriz.

Değerli Öğretmenler;

Koridorlardaki dezenfektanı biten öğretmenlerin okul idaresine bildirmeleri yeterlidir...

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ

Uzaktan eğitim süreci nedeniyle ikinci dönem karne notu girişleriyle ilgili tereddütler yaşanmaktadır. İlkokul 1,2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin not girişleri öğrencilerimizin canlı derslerde ve yüz yüze eğitimde sınıf içinde ki durumları dikkate alınarak değerlendirilecektir. 4.Sınıf öğrencilerimizin not girişleri ise velilerimizin okul idaresine verdikleri dilekçede belirttikleri beyana göre verilecektir. Velilerimizden dilekçe vermeyen öğrencilerimizin not girişleri ilk dönem notu olarak değerlendirilecektir.

Haz

Yüz yüze eğitime geçilme kararının ardından okulumuz kantini de öğrencilerimize hizmet vermek için gerekli temizlik ve hijyen çalışmalarını tamamladıktan sonra satış yapmaya başladı. Öğrencilerimiz Sosyal Mesafe Kuralına uygun olarak sıraya girmekte ve alış verişlerini yapmakta.Satışına izin verilen ürünler paketli bir şekilde satışa sunuluyor. Okul kantinimizin denetimleri , Okul Kantin Denetleme Komisyonu ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince  düzenli olarak yapılmaktadır.

Haz

Okul servisleri, solunum yolları enfeksiyonları ve küresel ölçekteki virüs tehditlerine karşı araç içinde hijyen çalışmalarını daha etkin gerçekleştirecektir. Elle temas edilen bütün alanları öğrenci taşıma saati dışında özel dezenfektanlarla temizleyecektir.

Değerli Öğretmenlerimiz;

Değerli Öğrencilerimiz;

Pandemi döneminde pazartesi günleri hariç, sabah okula geldiğinizde direk sınıflarınıza geçebilirsiniz.