Ramazanı Mübareğin iklimine adım adım yaklaştığımız şu günlerde, Rabbimizin bir lûtfuna daha erişecek, Berat Kandilini idrak edeceğiz. Ruha ağır gelen her türlü sıkıntıdan, mü´mini inciten her türlü hatadan, insana yakışmayan her türlü kötülükten kurtulmak, "Berat Etmek" için eşsiz bir fırsat olma manasını taşıyan Berat Kandilinizi tebrik ederim.

Orhan BULUT

Okul Müdürü

Herhangi bir nedenden dolayı ders saatleri içerisinde öğrencisini okuldan almak isteyen velilerimizin öğrencinin birinci dereceden akrabası olması (anne, baba, abi, kardeş)  gerekmektedir. Aksi durumda hiçbir koşulda velilerimize öğrenci teslim edilmeyecektir. Tüm velilerimizi çocuklarımızın güvenliği için hassas davranmaya davet ediyoruz.

Değerli velilerimiz ülke ve millet olarak koronavirüs nedeniyle zorlu zamanlardan geçtiğimiz bu süreçte geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz yavrularımızın eğitim ve öğretim sürecinden olabildiğince uzak kalmalarını engellemek amacıyla kıymetli öğretmenlerimiz tarafından kendi öğrencilerine yönelik etkinlik, test, alıştırma vb. çalışmaları iletişim kanalları aracılığıyla paylaşacaktır.

Okulumuzun web sitesinde, uzaktan ve yüz yüze eğitime dair tüm gelişmeler, covid-19 bilgilendirmeleri, güncel duyurular, sınıflarımız tarafından yapılan etkinlikler,  haber ve duyurular bölümünde düzenli olarak yayınlanmaktadır. Web sitemizi düzenli takip ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Şbt

MEB tarafından devam ettirilen Okul Web Siteleri Etkin Kullanım Performansı sıralamasında okulumuzun Elazığ ilçe ve il sıralamasında ki 1'liği devam etmektedir. Siz velilerimiz, web sitemizi her gün en az 1 kez ziyaret ederek, öğrencilerimizin yapmış olduğu etkinliklerden ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz.Uzaktan eğitim sürecinde dahi web sitemiz güncel olarak kullanılmaktadır.

Şbt

Merhamet, şefkat, iyilik, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizin kat kat arttığı, mübarek geceler ve günlerle şereflendirilmiş  'Üç Aylar'ın feyizli ve bereketli maneviyat iklimine girmiş bulunuyoruz.

Bu vesile ile başta öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin olmak üzere tüm islam aleminin Regaip Kandili´ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah´tan temenni ediyorum.

Orhan BULUT

Şbt

MebWeb Site İçerik Yönetim Sistemi: Bakanlığımıza bağlı tüm kurumların web sitelerini oluşturabilmelerini ve yönetebilmelerini sağlayan merkezi içerik yönetim sistemidir. Sistem üzerinde, 51,512 kayıtlı kullanıcı tarafından yönetilen, meb.k12.tr alan adına sahip 52.695 kurum web sitesi bulunmaktadır.

2020-2021 Türkiye Sıralaması     :8

2020-2021 İl Sıralaması               :1

2020-2021 İlçe Sıralaması            :1

Kıymetli Öğretmenlerimiz,

Ara tatilin (8-9-10-11-12 Şubat 2021) 3. haftasında okulumuzda mesleki çalışma seminerleri olacaktır. Tüm öğretmenlerimizin bu tarihlere göre planlama yapmasını rica ederim.

Değerli Öğretmenlerimiz ve Velilerimiz,

Son zamanlarda ülkemizde de başlayan Covid-19 aşı uygulaması ile ilgili gelebilecek çağrı ve mesajlara itibar etmeyiniz. Kişisel bilgilerinizi isteyen bu tip çağrı ve mesajların dolandırıcılık amaçlı olduğunu, böyle bir çağrı veya mesaj almanız durumunda derhal güvenlik birimlerine bildirmenizi ve sadece Sağlık Bakanlığının resmi internet sayfalarındaki duyurulara itibar etmenizi rica ederiz.

Tüm öğretmen ve velilerimize önemle duyurulur.

Ock

Karne günleri bizim için bir düğün, bir bayram günü gibidir. O gün eş, dost, hısım, akraba okullarımıza misafir olur, bu heyecanı öğrencilerimiz ve bizimle beraber yaşarlardı. Fakat bir yıla yakın zamandan beri hayatımızı saran virüs musibetinden dolayı okullarımız öğrencisiz kaldığından, maalesef bu sene karne heyecanı yaşayamadık.

Sevgili Öğrenciler, Saygıdeğer Öğretmenlerimiz ve Kıymetli Velililerimiz;

2020-2021 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Covid-19 salgınından kaynaklanan ve dünyayı içine alan dönüşüm, eğitim sistemimize de yansındı. Bu süreçte "ilk önce sağlık" diyerek eğitimde de dijitalleşmeye doğru yol aldık. Bu sürece öğrencilerimizin uyum sağlaması, uzaktan eğitimin sorunsuz ilerlemesi amacıyla öğretmenlerimizden velilerimize kadar büyük bir özen gösterdik.

Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlıklı ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum.

Orhan Bulut

Değerli Öğretmen ve  Velilerimiz,

Eğitim öğretim yılı 22 Ocak 2021 cuma günü sömestr tatiline girecektir. Cuma günü dersler uzaktan eğitime devam edilecek olup, 23 Ocak 2021 cumartesi ve sonrasında tatil bitene kadar ders işlenmeyecektir.

Tüm öğretmen ve  velilerimize duyurulur.

Ock

Uzaktan eğitim sürecimde sınıf öğretmenlerimizin hazırladığı matematik çalışma sayfası ekte sunulmuştur. Tüm öğrencilerimizin bilgisine.

Sevgili Öğrenciler

Takdir ve Teşekkür Belgeleri alacaksınız.   Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) ilkokul, ortaokul ve lise karneleri ile takdir, teşekkür belgeleri elektronik ortamda öğrenci ve velilerin erişimine açılacak

Ock

Kış mevsiminin ülkemizi etkisi altına aldıgı bu dönemde, çocuklarımızın sağlığını korumak ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüsün tekrardan bulaşma hızını artırmamak için son derece dikkat etmek bizim elimizde. Haydi hep beraber tedbirlere uyalım.

MASKE

MESAFE

TEMİZLİK

Tüm paydaşlarımıza duyurulur.

Ock

Haftasonı yapılacak Mtsk Uygulama sınavında görev alan öğretmenlerimiz sokağa çıkma kısıtlaması muafiyet belgesini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.