Haz

Ders başlama saatimiz sabah 8.30, öğlen 12.40 olduğundan öğrencilerimizin çok erken saatte okula gelmemeleri rica olunur.

Haz

SABAHÇILAR

1.DERS : 08.30-09.00

2.DERS : 09.10-09.40

3.DERS: 09.50-10.00

4.DERS: 10.10-10.40

5.DERS: 10.50-11.20

6.DERS: 11.30-12.10

ÖĞLENCİLER

1.DERS: 12.40-13.10

2.DERS: 13.20-13.50

3.DERS: 14.00-14.30

4.DERS: 14.40-15.10

5.DERS: 15.20-15.50

6.DERS: 16.00-16.30

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ,

E-okulda yer alan öğrenci bilgilerinin( adres telefon, nüfus bilgileri ) kontrol edilerek güncellenmesi varsa eksikliklerin tamamlamanız önem arzetmektedir.

May

Bir olunca bütün zorlukları aşanların yüreğindeki coşkudur bayram.

Hayaller gerçek olunca yaşanan kıvançtır.

Bayram berekettir, hep bir arada paylaşarak çoğalmaktır.

Birlikte daha nicelerine, iyi bayramlar.

Bayramınız Mübarek Olsun...

Orhan BULUT

Değerli Paydaşlarımız;

"Sıfır Atık Projesi"  kapsamında israfı önlemek, kaynakları daha verimli kullanmak, atık miktarını azaltmak ve atıkları geri kazandırmak, yarınlara temiz bir dünya bırakmak için  kullanılmış defter kitap ve atık kâğıtların değerlendirilip geri dönüşüme kazandırılması için okulumuza getirip girişte güvenliğe teslim edebilirsiniz.

Paydaşlarımıza duyurulur.

May

Okul Müdürümüz Orhan BULUT, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

May

Çevrimiçi yapılan veli toplantı tutanaklarını en geç yarın 17.05.2021 pazartesi gününe kadar okul idaresine gönderilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

Sevgili Öğrencilerim;

Ulusal egemenliğin manasını kavramış ve bütün varlığını emperyalizmin alçak saldırılarına siper etmiş ecdadına layık bireyler olmanız dileklerimle.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlar, gözlerinizden öperim. Lütfen kendinize iyi bakıp, iyi beslenerek düzenli uyku ve sporla vücut direncinizi yüksek tutmaya çalışın. Ramazan Bayramı'nda buluşmak dileğiyle, Allah'a emanet olun.

Orhan Bulut

Nis

Ramazan ayının ülkemize,milletimize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve sağlık getirmesini niyaz eder; paylaşmanın bereketiyle hanelerimize bolluk, gönüllerimize ferahlık, iyilik ve hoş görü dolmasını temenni ederim.

Orhan Bulut

Nis

Okulda zaman zaman, acil bir durumda, deprem esnasında ve sonrasında neler yapılacağını ve nasıl davranılacağını öğrenmek, acil çıkış kapılarını tanımak, toplanma yerlerini ve buralarda neler yapılması ve nasıl davranılması gerektiğini kavramak amaçları ile Bina Boşaltma ve Deprem Tatbikatları yapılır. Tatbikatlara tüm öğrenci öğretmen-çalışanlar ve o an da okulda bulunan tüm ziyaretçiler katılmak zorundadır. Tatbikatların nasıl olacağı ve tatbikatlar esnasında neler yapılacağı hakkında öğrencilere önceden bilgi verilir. Tüm öğrenciler, kendi can güvenlikleri açısından, her öğretim yılı başında dersliklerde ve koridorlarda bulunan "Tahliye Talimatlarını" okumak, acil çıkış kapılarını ve toplanma yerlerini öğrenmekle yükümlüdürler.

Nis

Her cuma son ders saatinde 1 ve 3.sınıf öğretmenlerinin sınıf defterlerini A Bloktaki Müdür Yardımcısı odasına, 2 ve 4.sınıf öğretmenlerinin ise sınıf defterlerini B Bloktaki Müdür Yardımcısı odasına göndermeleri rica olunur.

Değerli Öğretmenlerimiz;

Öğrencilerimizin e-okul sisteminin  sosyal etkinliler modülündeki girişlerin hepsinin tamamlanması gerekmektedir. Tüm öğrencilerin kulüp tanımlanması konusunda sınıf rehber öğretmenlerimizin hassasiyet göstermesi önemle rica olunur.

Nis

Değerli velilerimiz "Mehmet Zeki İlkokulu Okuyor  Projesi" kapsamında öğrencilerimiz okulda düzenli olarak kitap okumaktadır. Bu projeye sizlerden de katkı bekliyoruz.

Okul web sitemiz bugün itibariyle il ve merkez ilçede 1. olup Türkiye geneli 6. sıradadır. Destekleyen herkese teşekkür ederiz.